lauantai 18. helmikuuta 2012

Night at Lido

Parasta, kun after work venyy muutamiksi ja muutamat uusiksi muutamiksi ja sitten sitä onkin so far siisteimmässä kaupunginosassa mitä täältä löytyy menossa entuudestaan tuntemattomaan kuppilaan. Kuppilaan, no siis johonkin klubille. Aika geneeristä, paikka ei näytä ulospäin yhtään miltään ja sisään mennään graffitein koristelluista kärsineen näköisistä puisista pariovista.


Tultiin pimeään saliin, jossa tanssilattia alkoi pikkuhiljaa täyttyä juhlijoista. Muistin kuulleeni Mando Diaon Sheepdogin edellisen kerran, kun olin Suomen kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Silloin sanoin, että tää kuulostaa ihan teiän bändiltä. Nyt totesin, että this reminds me of this rock club in Helsinki. Katselin, kun seuralaiseni pistivät jalalla koreasti, enkä keksinyt paikkaa jossa olisin sillä hetkellä mieluummin ollut.


Ei! Te huudatte. Tämä ei voi jäädä tähän! Ei niin, vain kuollut puuma ei ole kiinnostunut tuoreesta ihmisravinnosta. Hieman taustatietoa: populaation ikäjakauma suuri, painottuen kuitenkin 20-30-vuotiaisiin. Rennon näköistä porukkaa, aika perustyyppejä, ruutupaita siellä täällä, ei kuitenkaan mitään onnelapossea. Harmillisista takaiskuistakin oli jo toivuttu; siitä, miten edellisviikonloppuna joku arvasi iäksi 24 (tästä seurasi useamman päivän kestänyt kriisi, kamalaa näyttää ikäiseltään) ja siitä, että toistaiseksi ainoan lähestymisyrityksen tuona iltana oli tehnyt poika, joka näytti tietokoneista kiinnostuneelta Harry Potterilta. Kuten tavallista, keksit jotain nokkelaa ja menet heittämään sen parhaimman näköiselle tyypille koko paikassa.


(nerokasta lainiasi ei ymmärretä ja päädyt selittelemään. vittu.)


I was trying to be funny
Excuse me?
It was a joke, I was trying to be funny
You were trying to be what?
Funny
Oh, I don't know that word


Hauskahan tää ois jättää näin, kliseiseksi esimerkiksi saksalaisten huumorintajuttomuudesta. Oikeasti tilanne kuitenkin oli se, että sanat eivät tulleet kuulluiksi lujalla pauhaavan musiikin vuoksi ja siksi se alun läppäkin kai meni ohi. Ehkä se juttukaan ei ollut niin loistava kuin kuvittelin. Mitä sitten tapahtui? Tapahtuiko mitään? Mitä? Kuka? Missä? Auf Wiedersehen!

3 kommenttia:

  1. "funny" ei välttämättä tosiaan kuulu saksalaisten englanninkielen sanavarastoon

    VastaaPoista
  2. and neither does the word "holocaust" <-- tos esimerkki mun vitsien tasosta perjantaina

    VastaaPoista